مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی بر لزوم پایش و کنترل عوامل خسارت زای گیاهی ازجمله علف‌های هرز، آفات وبیماری‌ها بویژه آفت سن غلات به منظور حفظ تولید و ایجاد امنیت غذایی تاکید کرد.
کد خبر: ۸۴۳۸۰۸
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۲ 29 April 2020

به گزارش تابناک آذربایجان غربی،علی عیدی اظهار کرد : با مبارزه به موقع با علف‌های هرز، تغذیه مناسب و مبارزه با آفات و انواع بیماری‌های گیاهی می‌‌توان تولید را افزایش و از هدررفت محصولات زراعی جلوگیری کرد.

عیدی ادامه داد: کارشناسان و مروجین پهنه باید با همکاری وهماهنگی با کارشناسان حفظ نباتات با مشاهده علائم اولیه آفات و بیماری‌ها در مزارع غلات، در سریع‌ترین زمان ممکن جهت مبارزه و مقابله با بیماری‌ها راهکارهای مقتضی را به گندمکاران ارائه کنند.

وی گفت: با توجه به بارندگی های مطلوب بهاره با افزایش رطوبت، بیماری زنگ گندم و انواع بیماری‌های قارچی در سطح مزارع شیوع پیدا می‌کند و با حفظ ۳برگ انتهایی بوته های گندم که حدود ۹۰درصد تضمین کننده عملکرد را به عهده دارند، می توان راندمان تولید را افزایش داد.

عیدی تاکید کرد: در شرایط پیش آمده و شیوع بیماری کرونا ویروس در جامعه، تامین امنیت غذایی از اولویت ویژه‌ای برخوردار است و در وضعیت فعلی باید از هدررفت حتی یک کیلوگرم محصول کشاورزی جلوگیری به عمل آوریم.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار