دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی تاکید کرد؛

ضرورت آگاهی مردم درباره مفاهیم امر به معروف و نهی از منکر/ برنامه "سو" مهمترین ابزار ارتباطی بین مردم و مسئولان

گروه استان ها- دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی گفت: برنامه "سو" به عنوان یکی از مهم‌ترین ابزار‌های ارتباطی، بستر مناسبی را برای ارائه نظرات، پیشنهادات و انتقادات فراهم کرده است.
کد خبر: ۱۱۹۰۱۷۳
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲ 24 November 2024

برنامه سو مهمترین ابزار ارتباطی بین مردم و مسئولان

حجت‌الاسلام عباسعلی مؤمن، در گفت و گو با خبرنگار تابناک در ارومیه، با اشاره به جایگاه برتر آذربایجان غربی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر، اظهار داشت: این استان همواره جزو سه استان برتر کشور در این زمینه بوده، اما به دلیل برخی تغییر و تحولات، آن طور که انتظار می‌رفت پیشرفتی حاصل نشده و همکاری‌های مردمی در این زمینه به حد مطلوب نرسیده است.
وی با تأکید بر لزوم آگاهی مردم درباره مفاهیم امر به معروف و نهی از منکر افزود: اولین گام همکاری مردم با ستاد، کسب آگاهی و شناخت کامل از این مقوله است و تلاش بر این است که جنبه‌های ایجابی را برای مردم ایجاد کنیم و از رویکرد‌های سلبی پرهیز شود و تمرکز اصلی این فعالیت‌ها بر روی جوانان، دانش‌آموزان و دانشجویان است تا اهداف انسان دوستانه و حمایتی ستاد را به آنان منتقل کنند.
مؤمن گفت: رویکرد اصلی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، دست گیری از مردم است و هیچ قدمی در راستای مچ گیری از مردم انجام نشده و هرگز نیز انجام نمی‌شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: با اجرای برنامه "سو" به راحتی به مشکلات و مردم رسیدگی می‌شود و از طریق این برنامه، هرگونه انتقاد یا پیشنهاد تا حصول نتیجه پیگیری خواهد شد.
وی افزود: با دستور رئیس دادگستری آذربایجان غربی، تمامی دادگستری‌های استان موظف شده‌اند تا مجموعه‌ای برای رسیدگی به شکایات و انتقادات مرتبط با امر به معروف و نهی از منکر تشکیل دهند تا این مسائل به طور کامل پیگیری شوند.
مؤمن در خصوص برنامه‌های آموزشی ستاد تصریح کرد: آموزش‌های به دو صورت آنلاین و آفلاین ارائه می‌شود و محتوای این آموزش‌ها شامل فیلم‌ها، پیام‌های صوتی و فایل‌های پی دی اف است که با همکاری اساتید مجرب تهیه شده است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی همچنین به برگزاری آموزش‌های حضوری در مساجد، دانشگاه‌ها، پایگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط اشاره کرد و افزود: این برنامه‌ها به منظور تقویت فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه اجرا می‌شود.
وی با اشاره به محدودیت‌های بودجه‌ای ستاد تأکید کرد: همکاری‌های این ستاد با نهاد‌های فرهنگی به دلیل کمبود بودجه در سطح مطلوبی قرار ندارد، اما تلاش می‌کنیم با استفاده از ابزار‌هایی مانند فیلم، انیمیشن و همکاری با خیرین و صداوسیما، پیام‌های خود را به مردم منتقل کنیم.
انتهای پیام/س

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار