مثوه و سبزی بخورید تا سرطان معده نگیرید

مصرف میوه و سبزی خطر ابتلا به سرطان معده را کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۷۰۳۸۳۲
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۲ 15 January 2019

تابناک فارس به نقل از صداو سیما: کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، گفت: میوه‌ها و سبزی‌ها شامل سیر، موسیر، تره فرنگی، پیاز و پیازچه منابع سرشار کاروتنوئیدها، ویتامین C، فولات و فیتوکمیکال‌ها هستند که می‌توانند نقش محافظتی در برابر فرایند‌های سرطان زا ایجاد کنند.
فاطمه شفیعی افزود: برخی از مطالعات نشان داده که مقادیر بالای ویتامین C، در پیشگیری از ابتلا به عفونت H پیلوری نقش موثری دارد.
وی با اشاره به اینکه میوه‌ها و سبزی ها، منابع سرشار فیبر و ترکیبات پلی فنولیک هستند، ادامه داد: نتایج مطالعات بیانگر ارتباط معکوس مصرف بالای فیبر به ویژه فیبر‌های نامحلول و سرطان معده است و ترکیبات پلی فنولیک موجود در برخی از میوه‌ها و سبزی‌ها مانند گلابی، انبه، هویج و کدو با جلوگیری از سنتز درونی ترکیبات N- نیتروز، در کاهش ابتلا به سرطان معده مفید هستند.
پس از سرطان‌های ریه، سینه و کولورکتال، چهارمین سرطان شایع دنیا، سرطان معده است و از نظر مرگ و میر ناشی از سرطان، رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار