امروز روش تهیهی یک نوع شیرینی کشمشی به سبک ایتالیایی را برای شما قرار دادهایم. برای دیدن آموزش تصویری تهیه ی شیرینی کشمشی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد ذرت: 250 گرم
آرد کامل گندم: 200 گرم
پودر قند: 100 گرم
کره (به دمای اتاق رسیده باشد): 100 گرم
کشمش: 100 گرم
تخم مرغ: دو عدد
شیر: کمی
طرز تهیه:
ابتدا کره و پودر قند را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم. سپس تخم مرغ را به همراه کمی شیر، به آن افزوده و هم میزنیم.
آرد ها را کم کم به مخلوط فوق اضافه کرده و هم میزنیم.
حالا نوبت اضافه کردن کشمش است. کشمشها را افزوده و مواد را خوب مخلوط میکنیم.
فویل آلومینیوم را روی سطح کار پهن کرده و با کمک آن، خمیر را به شکل استوانه درمیآوریم.
خمیر استوانهای شکل را از عرض برش داده و بیسکویتها را داخل سینی فر که از قبل داخل آن را با کاغذ روغنی پوشاندهایم، قرار میدهیم.
سینی را به مدت بیست دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار میدهیم.
شیرینی های کشمشی ما آماده اند.