به گزارش تابناک خراسان شمالی، غلامرضا حجی پور مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی خراسان شمالی عصر امروز به خبرنگاران اظهار کرد: سرانه مصرف ماهی در کشور بهطور میانگین 9 کیلوگرم است اما این میزان در خراسان شمالی 1/7 کیلو گرم است
وی اظهار کرد: ازاینرو سرانه مصرف ماهی در استان خراسان شمالی پایینتر از میانگین کشوری است.
حجی پور به اهمیت مصرف گوشت سفید تاکید کرد: بیگمان ارتقای سطح آگاهی مردم نسبت به اهمیت استفاده از گوشت سفید و نیز خواص مصرف ماهی ضرورت دارد موجب افزایش سلامت در جامعه می شود.
حجی پور تصریح کرد: فرهنگسازی مصرف آبزیان در استان خراسان شمالی در اولویت کاری شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان قرار دارد.
مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان خراسان شمالی گفت: مصرف ماهی در جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی و عروقی بسیار مهم و موثر است.
به گفته وی نهادینه کردن استفاده از گوشت ماهی باعث تقویت بینایی چشم، بهینه کردن گردش خون و کاهش انواع آلرژیها را به دنبال خواهد داشت.
وی گفت: امیدواریم بافرهنگ سازی و نیز آگاهی بخشی به مردم استان در سالهای آینده به سرانه مصرف کشور نزدیک شویم.
مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به ظرفیتهای منابع آب استان بیان داشت: بی گمان این استان مستعد پرورش و توسعه بخش آبزیان است که از آن غافل مانده ایم