عمر ساختمان های ایران نصف ساختمان های جهان است

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر شیراز گفت: برای جلوگیری از پیامدهای حوادث طبیعی و زلزله، باید ساخت و ساز در برخی مناطق شیراز مانند دامنه کوه که احتمال خطر بیشتری وجود دارد ممنوع شود.
کد خبر: ۶۶۰۷۷۰
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۱ 28 September 2018

عضو شورای اسلامی شهر شیراز افزود: شورا و شهرداری باید تدابیری بیندیشند که مطالعات و اقدامات موثر در حیطه زمین شناسی و همچنین پدافند غیر عامل در ارتباط با زلزله در این محدوده ها اجرا و رعایت شود تا مردم با اطلاع از ارتفاع مجاز ساختمان در این محدوده ها بتوانند در پهنه های مختلف اقدام به ساخت و ساز کنند.

امامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه کمیسیون معماری و شهرسازی به بررسی موضوع استفاده از مصالح استاندارد در ساختمان سازی پرداخته، گفت: طول عمر ساختمان ها در دنیا حدود 100ساله است اما به دلیل عدم استاندارد بودن مصالح ساختمانی، طول عمر ساختمان ها در ایران بیش از 50 سال نیست.

آخرین اخبار