آماده‌سازی 20 هکتار زمین برای اجرای نهضت ملی مسکن

آماده‌سازی 20 هکتار زمین برای اجرای نهضت ملی مسکن عملیات آماده‌سازی طرح نهضت ملی مسکن شهر سمیرم در دو قطعه زمین به مساحت ۲۰ هکتار در حال اجراست.
کد خبر: ۱۱۳۷۰۱۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۳ 07 November 2023

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان سمیرم گفت: در این طرح، ساخت بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ واحد در شهرستان سمیرم پیش بینی شده است.

حسین منصورزاده افزود: بیش از چهار هزار و ۴۰۰ نفر برای بهره مندی از مزایای طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان ثبت نام کردند که بیش از هزار و ۳۰۰ نفر حائز شرایط (دارای چهار شرط) شناخته شدند.

وی گفت: تا کنون برای ۲۶۹ نفر از متقاضیان تایید نهایی شده زمین تامین، تخصیص و واگذاری شده است.

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان سمیرم افزود: در حال حاضر در مجموع در ۶ شهرِ شهرستان سمیرم ۲۸ هکتار زمین ویژه طرح نهضت ملی مسکن تامین شده و زمین مورد نیاز برای سایر متقاضیان در دست پیگیری است.
منصورزاده با اشاره به اینکه در شهر سمیرم در مرحله اول برای حدود ۸۲ متقاضی تامین زمین شده گفت: عملیات اجرای آماده‌سازی طرح نهضت ملی مسکن شهر سمیرم در زمینی به مساحت ۲.۴ هکتار با بیش از ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار آغاز شده است.

وی گفت: طرح نهضت ملی مسکن شهر حنا نیز در مرحله اول در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار آغاز و اراضی به ۲۱۲ نفر از متقاضیان واجد شرایط بعد از پالایش تخصیص یافت که عملیات اجرایی آماده‌سازی آن شروع شده است.
شهرستان سمیرم در جنوب غربی استان اصفهان و در مجاورت ۳ استان چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویراحمد و استان فارس با مساحت پنج هزار و ۲۲۴ کیلومتر مربع واقع شده است.

این شهرستان دارای چهار بخش و ۶ شهر با جمعیت بیش از ۹۴ هزار نفر است.

آخرین اخبار