مدیرکل غله وخدمات بازرگانی استان مجموع برنج و شکر وارداتی توزیع شده امسال را ۱۱ هزار تن برشمرد و گفت: از این میزان سهم ماههای محرم و صفر ۵۱۰۰ تن شامل ۳۲۰۰ تن برنج وارداتی و ۱۹۰۰ تن شکر وارداتی بوده که برای روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی نیمی از این سهمیه با نرخ مصوب دولتی بین هیاتهای مذهبی استان توزیع شده است.
محسن ضیائی، استان اصفهان را در تامین شکر معین ۱۰ استان معرفی کرد و افزود: شکر خام وارداتی از بنادر کشور تحویل و در سه کارخانه قند این استان برای تبدیل به شکر سفید توزیع میشود.
وی ظرفیت تولید شکر سفید استان را در واحدهای تولیدی معادل ۱۰۰ هزار تن برشمرد و گفت: ۲۰ درصد از این میزان تولید نیاز استان است و مازاد بر نیاز آن بین استانهای دیگر توزیع میشود.