ترکیدگی مرکبات مازندران، نتیجه نوسانات درجه حرارت و رطوبت
بیشترین زمان ترکیدگی میوه مرکبات، از اواسط تیرماه تا آبان ماه اتفاق می افتد و ترکخوردگی پوست میوه از پایان گلدهی و آغاز تشکیل میوه است.
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۲ 15 August 2017
به گزارش تابناک : ترکیدگی میوه مرکبات ، نتیجه ضعف مدیریت باغ و نوسانات درجه حرارت و رطوبت است.مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی گفت: بیشترین زمان ترکیدگی میوه مرکبات، از اواسط تیرماه تا آبان ماه اتفاق می افتد و ترکخوردگی پوست میوه از پایان گلدهی و آغاز تشکیل میوه است.قاسم حکمتشعار با بیان اینکه یکی از عوامل خسارتزا در تولید مرکبات، ترکیدگی میوه است،تصریح کرد: اصول صحیح باغداری و تغذیه میتواند تا حدود زیادی از این خسارت جلوگیری کند.به گفته وی ،ضعف آبیاری در هر مرحله از رشد میوه و حجم بالای بارشها در مقطع کوتاه زمانی و یا کوددهی بیش از اندازه، میتواند باعث این مشکل شود.مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه شمالی با اشاره به اینکه آبیاری سبک و مداوم، میزان ترکیدگی را کاهش می دهد، گفت: کوددهی در سه تا چهار مرحله انجام و از کوددهی زیاد به یکباره خودداری شود.
منبع : صدا و سیما