به گزارش تابناک
یزد،سوسن پارسا متخصص تغذیه در خصوص استفاده بیش از حد نمک در غذاها گفت: در
تمام دنیا نمک، شکر و هروئین شناخته شده است و همه دنیا در حال کاهش مصرف
نمک در غذاها هستند.
وی افزود: استفاده بیش از حد نمک خون را غلیظ
میکند و فشارخون را بالا میبرد که موجب سکتههای قلبی و مغزی میشود.
بیشترین ضرر مصرف زیاد نمک بر روی کلیه است که باعث عدم تعادل بین سدیم و
پتاسیم میشود که مشکلات کلیه را در افراد به وجود میآورد.
پارسا
در ادامه خاطرنشان کرد: بدن یک انسان سالم در روز بیش از 3 گرم نمک لازم
ندارد و در نتیجه احتیاجی به نمک اضافه پاشیدن بر روی غذاها نیست. علت اصلی
اینکه در تمام دنیا به کودکان قبل از 2 سالگی نمک نمیدهند این است که به
طعم شوری عادت نکنند.
پارسا در خصوص نمک موجود در پنیر بیان کرد:
نمک موجود در پنیرهای شور حتی با وجود اینکه شب قبل از مصرف در آب بگذارند و
حتی در هنگام مصرف هم بشویند از بین نمیروند چون در زمان تخمیر پنیر، نمک
به اضافه میکنیم.
وی افزود: در مواد غذایی طبیعی و نپخته نمک وجود
دارد و دیگر نیازی به استفاده از نمک نیست، حتی نمکدانها بر روی میزهای
رستورانهای دنیا حذف شده است و برای سالم ماندن باید مصرف نمک در غذاها را
حذف کنیم.
باشگاه خبرنگاران جوان