مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی صنعتی مپنا گفت: ایران جزو پنج کشور دارای فناوری توربین گازی است بااین‌حال استفاده بی‌رویه از گاز طبیعی کشور ما را به کشوری نیازمند برق تبدیل خواهد کرد.
کد خبر: ۱۳۱۱۲۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۷ 18 November 2015
عباس علی‌آبادی در هجدهمین اجلاس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران که در سالن همایش برج سپهر صادرات مشهد برگزار شد، مدیریت انرژی را یکی از مهم‌ترین چالش‌های حال و آینده بشریت دانست و اظهار کرد: با توجه به اینکه فناوری‌های نوین در کاهش مصرف انرژی مؤثر هستند، تا سال ۲۰۴۰ رشد مصرف انرژی در جهان کاهش خواهد داشت.

وی با بیان اینکه انرژی برق زمینه گذر تمدن از جامعه صنعتی به جامعه الکترونیکی را فراهم می کند، تأکید کرد: گازوئیل به عنوان یکی از منابع اولیه در تأمین انرژی، جای خود را به سایر منابع خواهد داد اما زغال سنگ تا مدت ها جایگاه خود را در تأمین انرژی حفظ خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی صنعتی مپنا ادامه داد: گاز طبیعی به عنوان سالم ترین منبع تأمین انرژی است که تا وقتی فناوری های بهره گیری از انرژی های تجدیدپذیر تکمیل شود، هوای سالم را به ما هدیه می کند.

وی با اشاره به اینکه ایران جزء پنج کشور دارای فناوری توربین گازی در دنیا است، افزود: توربین گازی مهمترین ماشینی است که در تولید برق از گاز طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد و کشورهایی مانند روسیه نیاز خود به این توربین را از ایران تأمین می کنند.

علی آبادی ادامه داد: با این حال استفاده بی رویه از انرژی های تجدیدناپذیر در ایران، کشور ما را تا افق ۱۴۰۴ از صادرکننده برق به واردکننده آن تبدیل خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه در گذشته برق یک کالای صنعتی در کشور محسوب می شد که سودآوری داشت، گفت: امروزه این صنعت به عنوان یک کالای خدماتی به مردم عرضه می شود و بسیار هزینه بر است.

مدیر عامل شرکت خدمات مهندسی صنعتی مپنا ادامه داد: هزینه تولید برق در ایران سالانه حدود ۱۷۰ هزار میلیارد تومان است که از این مقدار تنها ۵هزارمیلیارد آن از طریق پرداخت قبوض بازمی گردد.

وی با بیان اینکه برای تولید برق در کشور بیش از ۷۰ میلیون لیتر گاز طبیعی مصرف می شود، افزود: در تولید برق هجدهمین کشور دنیا هستیم اما در مصرف آن جایگاه هفتاد و سوم را به خود اختصاص داده ایم.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار