به گزارش ایرنا، علی اسماعیل اوغلی افزود: این محصول که به شکل کاملا طبیعی و ارگانیک در طبیعت یافت می
شود در کشورهای اروپایی و کشورهای حوزه خلیج فارس مشتریان فراوانی دارد.
او
گفت: امسال به دلیل بارش های مناسب رویش این قارچ در اراضی مرتعی استان
اردبیل به ویژه دامنه های سبلان بسیار مناسب است به طوری که تاکنون بیش از
200 تن از این محصول توسط اهالی منطقه برداشت و تحویل صادر کنندگان شده
است.
اسماعیل اوغلی بیان کرد: برداشت قارچ دنبلان معمولا از نیمه دوم اسفند ماه آغاز می شود و تا نیمه دوم اردیبهشت ماه ادامه می یابد.
او
اظهار کرد: قیمت این محصول در منطقه از 200 هزار ریال تا 400 هزار ریال
متغیر است اما در کشورهای خارجی تا چند برابر این رقم به فروش می رسد.
قارج دنبلان یا همان ترافل در فرانسه به الماس آشپزخانه معروف است و جزو مواد غذایی لوکس در آن کشور به شمار می رود.
شهرستان مشگین شهر در 85 کیلومتری شمال غربی اردبیل قرار دارد.