کد خبر: ۴۶۹۶۰۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۳ 30 July 2017
به گزارش تابناک : خیلی ها طعم شیر را به تنهایی دوست ندارند، برای تنوع می توانید له آن زعفران اضافه کنید.
 
 
 
مواد موردنیاز برای 4 لیوان:
 
شیر: 1 لیتر
زعفران: 1 پنسه (به اندازه ای که بین دو انگشت جا بگیرد)
جوز هندی رنده شده:   1 قاشق چایخوری
 
 
طرز تهیه:
 
شیر را بجوشانید و از روی حرارت بردارید. زعفران را اضافه کنید و با نهادن در شیرجوش حدوداً 5 دقیقه بگذارید استراحت کند. سپس با عسل و جوز هندی شیر را مزه‌دار کنید و در لیوان بریزید. ترکیب عسل و جوز و زعفران گرمابخش است و برای روزهای سرد و بویژه حالت‌های شبیه به افسردگی بسیار سودمند است.






منبع : هنرآشپزی
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار