سید فرزاد افضلی در گفتگو با تابناک:
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت:افزایش سرانه مصرف آبزیان جزو برنامه‌های اصلی شیلات استان است و این در حالی است که میانگین سرانه مصرف ماهی در استان هشت و نیم کیلوگرم است.
کد خبر: ۵۱۹۸۸۸
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۳ 05 November 2017
سید فرزاد افضلی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری تابناک افزود:برای تحقق افزایش سرانه ماهی  باید خانواده‌ها را با آبزیان و نقش این ماده غذایی در سلامت افراد آشنا کرد.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی، کلاس‌های ترویجی و همچنین برگزاری جشنواره طبخ آبزیان، از مهمترین برنامه‌های شیلات استان برای گسترش فرهنگ استفاده از آّبزیان در بین افراد جامعه است.

مدیرکل شیلات استان تصریح کرد:شهروندان باید مصرف دو تا سه بار آبزیان در هفته را دربرنامه غذایی خانواده بگنجانند زیرا افزایش سرانه مصرف آبزیان می‌تواند کاهش بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و افزایش سطح سلامت جامعه را به دنبال داشته باشد.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار