پورباطنی:
تابناک: رییس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان گفت: مدیران فروش مراکز بزرگ خرید نه تنها در عنوان، بلکه در قیمت اقلام گوشت قرمز نیز به مشتریان خود دروغ می‌گویند.
کد خبر: ۹۵۴۵
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۴ 02 March 2015
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، اصغر پورباطنی ، با ابراز گلایه‌مندی از روند قاچاق غیر قانونی گوسفند زنده به خارج از کشور و تاثیر مستقیم این اقدام بر افزایش قیمت محصولات دامی اظهار کرد: به صورت کلی قیمت گوشت قرمز به دلیل سردی هوا، کمبود آذوقه و برخی مسائل فنی دیگر هر ساله در زمستان با افزایش قیمت رو به رو است، این در حالی است که پس از تعطیلات عید نوروز بازار محصولات دامی با کمی کاهش قیمت همراه خواهند شد.

وی با تاکید بر اینکه قیمت عرضه واقعی گوشت قرمز قصابی‌های شهر را با مشکلات عمده اقتصادی رو به رو کرده است، افزود: قصابی‌ها ناگزیر به پرداخت 30 هزار تومان به ازای خرید هر کیلو گوشت درجه یک بره از کشتارگاه‌ها هستند که با احتساب هشت درصد مالیات بر ارزش افزوده قیمت عرضه این قلم جنس در بازار باید چیزی در حدود 33 هزار تومان باشد، اما در حال حاضر اتحادیه صنف گوشت قرمز استان اصفهان به دلایل متعدد درون مجموعه‌ای از جمله مراعات حال مردم و امید به کاهش قیمت این کالای مصرفی پس از تعطیلات نوروز هر کیلو گوشت درجه یک بره با استخوان را با قیمت 28 هزار تومان به مردم عرضه می‌کند.

رییس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان گفت: گوشت بره درجه یک با استخوان و گوشت درجه دو گوسفندی شامل گوشت دیرپز حیواناتی هم‌چون میش ماده، بز و قوچ از جمله اقلامی است که در بازار گوشت اصفهان به شهروندان اصفهانی عرضه می‌شوند، اما مساله مهم و قابل توجه در استان اصفهان تبلیغات سوء برخی فروشگاه‌های زنجییره‌ای مبنی بر عرضه گوشت درجه یک بره با قیمتی بسیار نازل و مناسب است .

پورباطنی با انتقاد از عدم نظارت‌های دقیق بر روند عرضه گوشت در فروشگاه‌های زنجیره‌ای ادامه داد: سودجویان فرصت طلب در این فروشگاه‌ها نه تنها گوشت‌های گوسفندی درجه دو را به اسم گوشت درجه یک بره با قیمتی بیشتر از حدود تعیین شده اتحادیه عرضه می‌کنند، بلکه دنبه 8 یا 9 هزار تومانی نیز در این مراکز به صورت غیر استاندارد خریداری شده و به گوشت‌های بی کیفیت ادغام شده با گوشت بره، اضافه می‌شود.

وی با اشاره به تخلفات فروش مراکز بزرگ تجاری در استان اصفهان خاطر نشان کرد: قیمت هر کیلو گوشت درجه دو گوسفندی بر اساس استانداردهای تعیین شده 17 هزار تومان در نظر گرفته شده، اما رقم اعلام شده فروش این قلم جنس که با عنوان تقلبی گوشت بره درجه یک نیز در فروشگاه‌های زنجیره‌ای استان به مصرف کنندگان ارائه می‌شود 17 هزار و 700 تومان عنوان شده است، بنابراین می‌توان گفت که مدیران فروش این مراکز نه تنها در عنوان بلکه در قیمت اقلام گوشت قرمز نیز به مشتریان خود دروغ می‌گویند.

رییس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان با اعتقاد به اینکه جریمه فروشگاه‌های زنجیره‌ای راهگشا نبوده و نخواهند بود، تصریح کرد: اگر چه طی چند ماه گذشته مراکز متخلف فروش در اصفهان از سوی اکیپ نظارتی اتاق بازرگانی، تعزیرات حکومتی و کارشناسان اتحادیه مبلغ هفت میلیون و 500 هزار تومان جریمه شده‌اند، اما پرداخت این جریمه‌ها به تنهایی مانعی برای ادامه روند تخلفات این فروشگاه‌های زنجیره‌ای نمی‌شود و پیامک‌های تبلیغاتی دروغ آنها همچنان در میان مردم دست به دست می‌شود.

پور باطنی اظهار کرد: زمانی که مدیر یک مرکز بزگ تجاری خرید دروغ پراکنی‌های رسانه‌ای را راهکاری برای فروش سایر محصولات و کسب سود بیشتر عنوان می‌کند نمی‌توان انتظاری برای تغییر سیاست‌های غلط مجموعه‌های خرید در سراسر کشور داشت.

وی قیمت متنوع و متفاوت گوشت چرخ کرده در استان اصفهان را معضل دیگر پیش روی صنف گوشت قرمز و مردم عنوان کرد و گفت: اکنون در برخی سوپر مارکت‌ها و مراکز تجاری بزرگ قیمت هر بسته 450 گرمی گوشت چرخ کرده هفت هزار و 500 تومان به خریدار عرضه می‌شود، اما مساله اساسی این جا است که اگر این محصول از گوشت خالص گاو و چربی نیز تهیه شود باز هم باید قیمتی بیشتر از این میزان داشته باشد.

رییس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان با اذعان به اینکه گوشت‌های چرخ کرده کیلویی 16 هزار تومان از کله گاو، سنگدان مرغ و چربی تهیه شده‌اند، ادامه داد: به صورت نسبی قیمت هر کیلو گوشت چرخ کرده باید 31 هزار تومان در بازار عرضه شود که با توجه به شرایط معیشتی مردم قصابان با افزایش درصد چربی و یا گوشت گوساله رقم عرضه این قلم کالا را به 26 تا 28 هزار تومان کاهش داده‌اند.
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار