به گزارش تابناک شهرکرد- سام مردانی سرانه مصرف گوشت قرمز این
استان را 19 کیلوگرم اعلام کرد و گفت: سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور پایین
تر از این استان است.
وی از تولید سالانه 317 هزار تن محصولات دامی،
طیور و شیلات در استان خبر داد و گفت: چهارمحال وبختیاری در تولید گوشت
قرمز رتبه دوم و در تولید ماهی سردابی رتبه نخست کشور را دارد.
وی با
بیان فعالیت بیش از 365 واحد گاوداری صنعتی در استان توضیح داد: این استان
با داشتن بیش از دو میلیون و 600 هزار راس دام سبک و سنگین یکی از قطب های
مهم دامپروری کشور محسوب می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد
کشاورزی با اشاره به تولید بیش از 2.5 درصد شیرخام و 3.5 درصد گوشت قرمز
کشور در استان تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید با کنترل و مهار بیماری
های دامی، پرداخت تسهیلات به دامداران و حمایت و خرید محصولات دامی بصورت
تضمینی و اصلاح نژاد دامی، رغبت تولید گوشت قرمز در بین دامداران افزایش
یافته است.
بیش از 300 هزار نفر از جمعیت 945 هزار نفری چهارمحال و بختیاری در بخش کشاورزی و دامپروری فعالیت دارند.