کد خبر: ۱۰۸۴۰
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۶ 05 March 2015

به گزارش تابناک ارومیه به نقل از تسنیم،حجت‌الاسلام محمدجواد قهرمانی مدیر حوزه‌های علمیه آذربایجان‌غربی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: 4 سال پیش در حالی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در آذربایجان‌غربی راه‌اندازی شد که 7 حوزه علمیه برادران با 350 نفر طلبه و 30 استاد دائمی وجود داشت.

وی گفت: در مدت این 4 سال باتلاش و مجاهدت حوزه علمیه استان هم از لحاظ کیفی و هم از لحاظ کمی پیشرفت چشمگیری داشته‌ که افزایش تعداد مدارس به 11 مدرسه، افزایش طلاب به بیش از هزار نفر و افزایش اساتید به یکصد نفر از جمله این پیشرفت‌ها است.

قهرمانی با بیان این‌که پایه علمی حوزه نیز از سطح 6 به سطح 9 در استان افزایش یافته است افزود: در آذربایجان‌غربی فقط دوره کوتاه مدت سفیران هدایت برای روحانیون وجود نداشت که با تلاش مضاعف یک دوره کوتاه مدت نیز راه‌اندازی شد.

وی تصریح کرد: در نظر داریم در آینده نیز دو مدرسه سفیران هدایت را در استان تاسیس نماییم و هم اینک برای استقرار اساتید در سطح شهرستان‌ها 60 استادسرا در حال احداث و راه‌اندازی هستند.

قهرمانی با اشاره به این‌که نزدیک به 400 طلبه در مدارس دینی آذربایجان‌غربی برای راهنمایی معنوی و رواج فرهنگ حضور دارند اظهار داشت: برای برجسته‌سازی نقش روحانی و ترویج فرهنگ 30 مدرسه با عنوان مدرسه امین در استان احداث می‌شود.

وی بیان کرد: وجود نهضت حوزه سازی در آذربایجان‌غربی ضروری به شمار می‌رود و به دلیل موقعیت استراتژیک این استان شعبه‌ای از شعبات حوزه بین‌الملل با مساعدت مسئولین استانی در مرکز استان تاسیس می‌شود که این خود کمک بزرگی به رواج اسلام در بین مردم می‌کند.

وي با تاكيد بر ظرفيت ها و پتانسيل هاي ارزشمند براي توسعه و گسترش حوزه علميه آذربايجان غربي اظهارداشت: رشد و بالندگي حوزه هاي علميه به عنوان نهاد غير دولتي و اثر گذار در اشاعه فرهنگ اسلامي نشان از ايستادگي و مجاهدت روحانيون و مديريت حوزه علميه است چراكه حوزه علميه در هر برهه از زمان به عنوان مرزبانان مكتب مبين اسلام از آرمان ها و ارزش هاي انقلاب اسلامي با وجود كاستي حمايت و تبعيت كردند كه اين مهم از وظايف و رسالت حوزه هاي علميه است.

حجت الاسلام والمسلمين قهرماني با بيان همكاري حوزه علميه با اداره كل آموزش و پرورش استان افزود: امروزه شاهد فعاليت 400 نفر از طلاب حوزه علميه در آموزش و پرورش هستيم كه اين برنامه ها منحصر به برپايي نمازهاي جماعت نمي شود بلكه اجراي طرح مدارس امين در 30 مدرسه با حضور 30 مبلغ صورت مي پذيرد كه در اين راستا نقش معنوي خودشان را ايفا مي كنند.

وي راه اندازي اردوهاي منسجم و جمعي، المپيادهاي علمي، مسابقات قرآن و راهيان نور را از اهم برنامه هاي معنوي، تهذيبي و شاداب سازي طلاب در سطح استان عنوان كرد و افزود: راه اندازي اردوهاي علمي و اخلاقي با رويكرد ديني و فرهنگي و افزايش بنيه هاي علمي و تربيتي توانسته در افزايش انگيزه طلاب و كسب معيارهاي علوم ديني و پژوهشي پويا و فعال عمل كند.

مدير حوزه علميه آذربايجان غربي تصريح كرد:‌ هم اکنون 12 پروژه نيمه تمام داریم كه به دليل نبود اعتبارات كافي روند اجرايي آنان با مشكل مواجه شده است كه تكميل و بهره برداري از اين طرح ها نيازمند بالغ بر 250 ميليارد ريال است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار