رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ارومیه گفت: ۳۰۷ عدد چراغ چشمک‌زن در نقاط حادثه‌خیز این شهرستان مرمت و بازبینی و هم‌چنین سه مورد چراغ چشمک‌زن در جاده‌های ارومیه نصب شده است.
کد خبر: ۷۴۵۵۲۵
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۲ 17 May 2019
مرمت و بازبینی ۳۰۷ چراغ چشمک‌زن در نقاط حادثه‌خیز ارومیه

به گزارش تابناک آذربایجان غربی، صادق حبیب‌زاده امروز در جلسه بررسی نواقصات جاده‌ای ارومیه با اشاره به عملیات نصب، اصلاح، مرمت، ساماندهی تابلو و علائم در محورهای اصلی فرعی و روستایی این شهرستان اظهار کرد: ۳۰۷ عدد چراغ چشمک‌زن در نقاط حادثه‌خیز ارومیه مرمت و بازبینی و هم‌چنین سه مورد چراغ چشمک‌زن در این شهرستان نصب شده است.

وی افزود: به منظور کاهش تصادفات احتمالی و افزایش ضریب ایمنی تردد، عملیات ویژه راهداری با سرعت هر چه بیشتر توسط این اداره در حال انجام بوده و ایمن‌سازی محورهای آسیب‌دیده از سیل و نقاط وقوع تصادف از جمله برنامه‌های اجرا شده است.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ارومیه ادامه داد: ۲۸ عدد تابلوی هشداردهنده و اطلاعاتی در نقاط آسیب‌دیده از سیل در ارومیه نصب و هم چنین ۹۵ شاخه گاردریل در نقاط وقوع تصادف اصلاح و مرمت شده است.

وی از آغاز عملیات اجرایی چاله پرکنی در قالب طرح ویژه خبر داد و گفت: طی این عملیات در اردیبهشت ماه سال جاری نزدیک به ۷۰  تن آسفالت در محورهای ارومیه-سرو، ارومیه-مهاباد، ارومیه-اشنویه، بند-راژان و محورهای روستایی از جمله نظرآباد، شاهین‌آباد، قشلاق‌خنجر، ترکمان، غریب‌کندی، آباجالو و گوگ‌تپه مورد استفاده قرار گرفته و مابقی محورها نیز در دستور کار این اداره قرار دارد.

حبیب زاده پاکسازی، بازگشایی و مرمت جاده‌ها بر اثر رانش، بازگشایی کانال‌های مسدود شده آب در محورهای روستایی، عملیات تسطیح، رگلاژ و همچنین لایروبی پل‌ها را گوشه‌ای از عملیات انجام گرفته راهداران طی ماه اخیر برشمرد.

وی در ادامه این نشست از تعیین اکیپ‌های کارشناسی فنی متخصص هر محور جهت نظارت و بررسی نواقصات جاده‌ای در راستای ایمن‌سازی محورها و بالا بردن سطح استاندارد مطابق با شاخص‌های کشوری خبر داد.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ارومیه در پایان جلسه با اشاره به ضرورت نگهداری راه‌ها به ویژه در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته، خاطرنشان کرد: سال جاری هدف اصلی این اداره بر انجام طرح‌های نیمه‌تمام و اجرای طرح‌هایی که از محل شاخص‌های توسعه اقتصادی پیشنهاد شده در بخش‌های مختلف است که محرک توسعه و اصلاح در بافت‌های کم‌برخوردار محسوب می‌شود.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار